Specialist in het verwijderen van wespennesten

Het beste adres voor het verwijderen van uw wespennest in de gemeente Etten-Leur

  • Vaste prijs: €70,-
  • Gecertificeerde & ervaren vakmensen
  • Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00.
  • Meer dan 10 jaar ervaring.
  • Seizoensgarantie op behandeling

Wespennest verwijderen: Maak een afspraak

De beller is sneller: Dus bel ons vooral via  076-8508497 of bovenstaande knop.

Ook kan je het formulier hiernaast invullen, we zullen dan zo snel mogelijk telefonisch contact opnemen.

Een wespennest kan veel overlast veroorzaken. Wij verwijderen uw wespennest in de gemeente Etten-Leur daarom in de meeste gevallen nog dezelfde dag.

Wespennest verwijderen in Etten-Leur

Snel handelen bij een wespennest in Etten-Leur

Hebt u recentelijk een wespennest ontdekt in de buurt van het Marktplein of in uw eigen tuin ergens anders in Etten-Leur? Het is van groot belang om snel actie te ondernemen, aangezien wespennesten potentieel gevaarlijk kunnen zijn voor zowel u als uw omgeving. Maar let op, probeer in geen geval zelf het wespennest te verwijderen! Wespennesten zijn gevaarlijk en kunnen leiden tot ernstige steken of zelfs een allergische reactie. Laat dit werk over aan de professionals van ikwilvanmijnwespenaf.nl die beschikken over de juiste uitrusting en kennis om het werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Professionals inschakelen voor verwijdering van wespennesten

Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing voor het verwijderen van uw wespennest? Kijk dan niet verder dan ikwilvanmijnwespenaf.nl! Ons gespecialiseerde bedrijf is gevestigd in Breda, waardoor we snel kunnen reageren op uw verzoek en u de best mogelijke service kunnen bieden.

Efficiënte en snelle verwijdering van wespennesten in Etten-Leur

Dankzij onze same-day service zullen we proberen het wespennest dezelfde dag nog te verwijderen, zodat u zo snel mogelijk van uw probleem af bent. Bovendien garanderen we dat we het nest zullen verwijderen, en als het nest in hetzelfde seizoen terugkeert, zullen we het opnieuw gratis verwijderen. Dit geeft u rust van geest wetende dat uw wespennest

Veelgestelde vragen over het verwijderen van een wespennest in Etten-Leur

Wat kost het verwijderen van een wespennest?

Ook in Etten-Leur rekenen wij voor het verwijderen van een wespennest ons vaste tarief van €70-.

Wat als de wespen na de behandeling terugkeren?

Wij geven seizoensgarantie op het verwijderen van het wespennest. Als de wespen in hetzelfde seizoen terugkeren, dan komen wij gratis terug voor een extra behandeling.

Ik heb last van ander ongedierte, kan ik jullie daar ook voor bellen?

IkWilVanMijnWespenAf.nl is uitsluitend gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten in de gemeenten rondom Breda, waaronder Etten-Leur.
Op de zakelijke markt zijn wij tevens actief op het gebied van plaagdierpreventie en bedrijfshygiëne onder de naam Lardum Pest Control (LPC)

Hoe snel kunnen jullie langskomen om mijn wespennest te verwijderen in Etten-Leur?

Ook in Etten-Leur proberen wij dezelfde dag nog langs te komen.

Kan ik een wespennest ook zelf verwijderen?

Wij adviseren dit nooit zelf te doen. Zonder professionele uitrusting en vakkennis is het verwijderen van een wespennest een uiterst risicovolle onderneming. Wespen steken namelijk direct als ze zich bedreigd voelen. Wespen kunnen in tegenstelling tot bijen meerdere keren achter elkaar steken. Zelfs als u niet allergisch bent voor wespengif is medische hulp al snel noodzakelijk indien u meerdere keren gestoken wordt.

Bestrijden jullie ook bijen in Etten-Leur?

Nee wij bestrijden geen bijen. Bijen zijn een beschermde diersoort. U kunt het beste contact opnemen met een imker. U kunt een imker in de buurt vinden via de website van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging. In Etten-Leur kan dat bijvoorbeeld bij Het BijenGilde Etten-Leur e.o.

Hoe zie ik het verschil tussen een wesp en een bij?

Bijen zijn niet agressief, hebben een harig uiterlijk en zijn bruin-geel gestreept. Wespen zijn geel-zwart gestreept, hebben een smalle taille en geen haren.

Een wesp
Een wesp
Een bij
Een bij

Verwijderde Wespennesten in de gemeente Etten-Leur

Etten-Leur