Specialist in het verwijderen van wespennesten

Het beste adres voor het verwijderen van uw wespennest in de gemeente Oosterhout

  • Vaste prijs: €70,-
  • Gecertificeerde & ervaren vakmensen
  • Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00.
  • Meer dan 10 jaar ervaring.
  • Seizoensgarantie op behandeling

Wespennest verwijderen: Maak een afspraak

De beller is sneller: Dus bel ons vooral via  076-8508497 of bovenstaande knop.

Ook kan je het formulier hiernaast invullen, we zullen dan zo snel mogelijk telefonisch contact opnemen.

Een wespennest kan veel overlast veroorzaken. Wij verwijderen uw wespennest in de gemeente Oosterhout daarom in de meeste gevallen nog dezelfde dag.

Wespennest verwijderen in Oosterhout

Actie ondernemen bij een wespennest in Oosterhout

Ben je in Oosterhout en heb je een wespennest gespot bij de Grote Kerk of in je eigen tuin? Het is belangrijk om snel te handelen, want wespennesten kunnen gevaarlijk zijn voor zowel u als uw omgeving. Wilt u snel en efficiënt van uw wespennest af? Zoek dan niet verder dan ikwilvanmijnwespenaf.nl! Ons gespecialiseerde bedrijf is gevestigd in Breda. Hierdoor kunnen we snel reageren op uw verzoek en bieden we de best mogelijke service.

Laat het verwijderen van wespennesten over aan de professionals

Let op, probeer niet zelf het wespennest te verwijderen! Wespennesten zijn gevaarlijk en kunnen leiden tot ernstige steken of zelfs een allergische reactie. Laat dit werk over aan de professionals van ikwilvanmijnwespenaf.nl die de juiste uitrusting en kennis hebben om het werk veilig en efficiënt te verrichten.

Snelle en efficiënte verwijdering van wespennesten in Oosterhout

Met onze same-day service zullen we proberen het wespennest dezelfde dag nog te verwijderen, zodat u zo snel mogelijk van uw probleem af bent. Bovendien garanderen we dat we het nest zullen verwijderen, en als het nest in hetzelfde seizoen terugkeert, zullen we het opnieuw gratis verwijderen. Dit geeft u rust van geest wetende dat uw wespennestprobleem voor eens en altijd opgelost zal zijn.

De juiste kennis en uitrusting voor veilig verwijderen van wespennesten

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten en hebben de kennis en expertise om het nest snel en veilig te verwijderen, zelfs als het nest zich in een moeilijk bereikbare locatie bevindt of als u allergisch bent voor wespengif.

Veelgestelde vragen over het verwijderen van een wespennest in de gemeente Oosterhout

Wat kost het verwijderen van een wespennest in de gemeente Oosterhout?

Binnen de gemeente Oosterhout rekenen wij voor het verwijderen van een wespennest een vast tarief van €70-.

Wat als de wespen na de behandeling terugkeren?

Wij geven seizoensgarantie op het verwijderen van het wespennest. Als de wespen in hetzelfde seizoen terugkeren, dan komen wij gratis terug voor een extra behandeling.

Ik heb last van ander ongedierte, kan ik jullie daar ook voor bellen?

IkWilVanMijnWespenAf.nl is uitsluitend gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten in de gemeenten rondom Breda, waaronder de gemeente Oosterhout.
Op de zakelijke markt zijn wij tevens actief op het gebied van plaagdierpreventie en bedrijfshygiëne onder de naam Lardum Pest Control (LPC)

Hoe snel kunnen jullie langskomen om mijn wespennest te verwijderen?

Binnen de gemeente Oosterhout proberen wij nog dezelfde dag langs te komen.

Kan ik een wespennest ook zelf verwijderen?

Wij adviseren dit nooit zelf te doen. Zonder professionele uitrusting en vakkennis is het verwijderen van een wespennest een uiterst risicovolle onderneming. Wespen steken namelijk direct als ze zich bedreigd voelen. Wespen kunnen in tegenstelling tot bijen meerdere keren achter elkaar steken. Zelfs als u niet allergisch bent voor wespengif is medische hulp al snel noodzakelijk indien u meerdere keren gestoken wordt.

Bestrijden jullie ook bijen?

Nee wij bestrijden geen bijen. Bijen zijn een beschermde diersoort. U kunt het beste contact opnemen met een imker. U kunt een imker in de buurt vinden via de website van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging. In de gemeente Oosterhout kunt u bijvoorbeeld een Imker vinden via Bijenhoudersgilde Oosterhout.

Hoe zie ik het verschil tussen een wesp en een bij?

Bijen zijn niet agressief, hebben een harig uiterlijk en zijn bruin-geel gestreept. Wespen zijn geel-zwart gestreept, hebben een smalle taille en geen haren.

Een wesp
Een wesp
Een bij
Een bij

Verwijderde Wespennesten in de gemeente Oosterhout

Dorst